Έλλειψη οικονομικών προβλέψεων → Οι αριθμοί είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τους αναγνώστες. Μην ξεχνάτε τον ισολογισμό, την κατάσταση ταμειακών ροών και την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης.
Οι βασικές αρχές για μια επιτυχημένη εταιρική αναδιοργάνωση σε μια εποχή αβεβαιότητας και υψηλού ρίσκου
Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της επιχείρησής σας; Σε τι δεν τα πάτε και τόσο καλά; Τι αλλαγές συμβαίνουν στον κλάδο σας, τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε σε ευκαιρίες; Υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που απειλούν την επιτυχία σας;
Σημ: Εδώ μπορεί να μπει ένα λινκ που να αναφέρει «Για να δείτε Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων που αναλαμβάνουμε πατήστε εδώ »
Οι γρήγορες αλλαγές στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο και η συχνή αναδιαμόρφωση των συνθηκών της αγοράς, επιβάλλουν την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση.
Σύνδεση / Εγγραφή Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Αντίθετα, οι πελάτες που αγοράζουν ένα ψυγείο, σπάνια θα χρειαστούν κάτι άλλο, εκτός κι αν τους χαλάσει.
Για να δώσετε μια πιο ολιστική εικόνα του ιδανικού σας πελάτη, περιγράψτε τον χρησιμοποιώντας γενικά και ειδικά δημογραφικά χαρακτηριστικά. Η τμηματοποίηση των πελατών συνήθως περιλαμβάνει:
Η επιχείρησή σου πιθανότατα αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές, που έχουν να κάνουν με το οικονομικό κλίμα, την ψηφιακή εποχή, τους μεγάλους ανταγωνιστές, τους απαιτητικούς πελάτες.
). Περιλαμβάνεται επίσης ο προβλεπόμενος ισολογισμός, η ανάλυση χρηματοοικονομικών ροών , το νεκρό σημείο, η ανάλυση κινδύνου και η κατάσταση των αποτελεσμάτων χρήσης.
Διαθέτει δεκαπενταετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε μαθήματα και ειδικά σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη οργάνωση και λειτουργία μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και έχει επιβλέψει πλήθος διπλωματικών εργασιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στην Ελβετία. Έχει πάρει μέ ρος ως ερευνήτρια σε προγράμματα με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα και ήταν μέλος της συντονιστική ς ομάδας ερευνητικών προγραμμάτων στη Γερμανία. Το έργο της είναι δημοσιευμένο σε διεθνή περιοδικά και σε πρακτικά παγκόσμιων συνεδρίων και εί ναι συγγραφέ ας κεφαλαί ων σε check here ελληνικά και ξέ να βιβλία.
Δείτε επίσης τον Οδηγό Σπουδών και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας για Οικονομολόγους στο:
Η επιχειρηματικότητα δεν έχει ηλικία. Πασίγνωστοι διεθνώς επιχειρηματίες τα κατάφεραν σε μεγάλη ηλικία
Τα Τομεακά Προγράμματα αφορούν έναν ή περισσότερους τομείς και έχουν ως γεωγραφικό πεδίο εφαρμογής όλη τη χώρα